Frågor/Svar

Längden mäts från toppen till den längsta delen av huden. Bredden mäts vid den bredaste punkten i fårskinnet. Mer information om ”Hur vi mäter fårskinn” publiceras i blogginlägget.
De medicinska fårskinnen kommer från australiensiska merinofår. Dessa får har päls med hög densitet. Som ett resultat fördelas kroppsvikt jämnt när det används för att sitta eller ligga. På grund av dessa egenskaper är huden mycket särskilt användbar för människor med speciella behov. Tänk på personer som arbetar sittande eller spenderar mycket tid i sängen eller i rullstol. Mer information om medicinskt fårskinn finns på vår blogg '' Vad är ett medicinskt fårskinn?
Hos NorthSheep är alla skinn unika, vilket innebär att du definitivt får skinnet som visas på bilden. Färgen kan skilja sig något från den faktiska fårskinnsfärgen på fotot, beroende på belysningen på fotot. Men vi hör ofta från våra kunder att fårskinnet är ännu vackrare i verkligheten än det som visas på bilden. För kohudar använder vi specialutrustning som gör att vi får en mest realistisk bild oavsett ljusförhållanden.
Tyvärr har vi ingen utlämningsplats ännu, så pälsar kan bara beställas online.
Får har en päls med hög densitet som säkerställer att din kroppsvikt fördelas jämnt på pälsen. På grund av denna egenskap är fårskinnet känt för att minska smärta när man sitter längre. Dessa pälsar kan ersätta obehagliga stunder när du kör länge eller smärtan när du arbetar på kontoret.
Husdjur älskar verkligen på fårskinn eller kohud. vi har hört många positiva upplevelser. Tips! husdjur föredrar korthåriga pälsar.
Medicinska fårskinn är mycket lämpliga för spädbarn. I själva verket kan denna typ av fårskinn minska risken för astma i framtiden. Ta reda på mer om detta på vår blogg.
Naturfärgade fårskinn bleknar inte i solen, så de kan användas på dina trädgårdsmöbler utan problem. Målade fårskinn bleknar tyvärr, så det rekommenderas att hålla dem borta från direkt solljus. Denna information anges i produktbeskrivningen.
Om du just köpt ett fårskinn kan det ha en obehaglig lukt. Det är en naturlig produkt och lukten försvinner snabbt då den normala hemdoften absorberas.