Returpolicy

Överväger du att returnera produkten? Kanske beror det på att du inte gillar det eller av någon annan anledning. Oavsett orsaken har du rätt att annullera din beställning upp till 14 dagar efter mottagandet utan att ange någon anledning.

Du har 14 dagar på dig att returnera din produkt efter avbokningen. Kostnaden för att återvända från ditt hem till onlinebutiken måste täckas med dina egna pengar. Om du inte vill använda returrätten måste produkten returneras till oss med alla tillbehör som medföljer, i sitt ursprungliga skick och, om möjligt, i förpackningen. Kontakta oss via e-post info@northsheep.se för retur. Återbetalning kommer att betalas inom 14 dagar efter att du har registrerat din återbetalning om produkten redan har returnerats ordentligt.

Om produkten eller förpackningen är skadad utöver vad som är nödvändigt för att testa produkten kan vi tillskriva denna produkt skada till dig. Så hantera produkten försiktigt och se till att den är ordentligt förpackad.

Vill du byta päls? Det är ett problem. Du kan kontakta oss på info@northsheep.se, men du täcker kostnaden för att returnera produkten till webbutiken.

Har du av misstag angett en felaktig leveransadress? I detta fall, kontakta oss så snart som möjligt. Vi försöker sedan ändra din beställning.