Om Oss

Ledd av vår vision om kvalitet sökte vi efter olika fårskinns- och kohudproducenter över hela världen. Efter långa sökningar hittade vi perfekta partners som kunde möta våra höga krav.

Allt får- och koskinn på NorthSheep.se är ekologiskt bearbetat, vi använder alltså bara naturvänliga produkter för att tillverka din nya inredningsdetalj.

Allt skinn vi köper upp är en biprodukt från köttindustrin – det innebär att när du köper det så vet du att inget djur dött för sin päls samtidigt som du hjälper till att minska industriellt svinn, utsläpp i form av förbränning av material samt får en bekräftelse på att djuren har behandlats väl eftersom våra kohudar och fårskinn är underbart vackra att titta på. Våra produkter är av extremt hög kvalitet och det går att se direkt, för det går inte att fuska fram en elegant, äkta skinnprodukt.

 

“NorthSheep” är en välkänd och populär webbutik i Europa med ursprung i Nederländerna med rykte om att leverera kvalitetsvaror till selektiva köpare i Nederländerna, Tyskland och Belgien. Bättre kända internationellt som "Noordschaap", företaget startade sin verksamhet i Östeuropa, så vi är mycket glada att kunna erbjuda dessa underbara mattor till den svenska marknaden. “NorthSheep” grundades för att kunna leverera fårskinn och kohudar av högsta kvalitet till lägsta pris, något vi är mycket stolta över.

Tack vare nära samarbete med leverantörer kan vi erbjuda dig inte bara högsta kvalitet utan också lägsta pris, vilket är ett viktigt mål för oss. En päls köpt från “NorthSheep” ger dig värme och komfort i många år.

 

 Huvudkontor: Bosschepad 54-165c, 5345ZD, Oss, Nederländerna