Om Oss

“NorthSheep” är en välkänd och populär webbutik i Europa med ursprung i Nederländerna med rykte om att leverera kvalitetsvaror till selektiva köpare i Nederländerna, Tyskland och Belgien. Bättre kända internationellt som "Noordschaap", företaget startade sin verksamhet i Östeuropa, så vi är mycket glada att kunna erbjuda dessa underbara mattor till den svenska marknaden. “NorthSheep” grundades för att kunna leverera fårskinn och kohudar av högsta kvalitet till lägsta pris, något vi är mycket stolta över.

Idén inspirerades av landskapet i Norge och dess forntida invånare - vikingarna, som fick nytta av värmen och komforten hos hudar av får och andra djur i århundraden. Genom att namnge företaget Noordschaap ("Nordligt får") försökte vi få tillbaka den värme och komfort som dessa pälsar har gett i många år.

Ledd av vår vision om kvalitet sökte vi efter olika fårskinns- och kohudproducenter i Skandinavien och Östeuropa. Efter långa sökningar hittade vi perfekta partners som kunde möta våra höga krav. All vår päls är organiskt bearbetad, och pälsen i sig är en biprodukt från köttindustrin, vilket innebär att inget djur dör på grund av sin päls.

Tack vare nära samarbete med leverantörer kan vi erbjuda dig inte bara högsta kvalitet utan också lägsta pris, vilket är ett viktigt mål för oss. En päls köpt från “NorthSheep” ger dig värme och komfort i många år.